Aluminium kozijn kopen in Haaksbergen

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Twente is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

In de buurt van Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een aluminium kozijn van Belisol Twente.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte rijafstand van Haaksbergen.

De verkopers van Belisol in Twente helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Twente is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Pasmaatweg 36 in Hengelo. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 074 250 12 45.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Twente hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Twente. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haaksbergen. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen op Belisol.nl.

Belisol Twente heet u van harte welkom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Twente. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!