Aluminium kozijn kopen in Haaksbergen

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Twente worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Twente verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Twente

In de buurt van Haaksbergen vindt u Belisol Twente.

De showroom van Belisol in Twente heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Twente is Pasmaatweg 36 in Hengelo. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 074 250 12 45.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de aluminium kozijnen van Belisol Twente? Belisol plaatst dagelijks kozijnen bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Steven uit Twente: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Haaksbergen. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Meer informatie over Belisol Twente vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Neem een kijkje bij Belisol Twente.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Twente. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat en heten u van harte welkom!