Aluminium kozijnen Haaksbergen

Een nieuw aluminium kozijn nodig? Bij Belisol Twente treft u in de showroom een uitgebreid gamma aluminium kozijnen aan.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

De mogelijkheden van een aluminium kozijn zijn eindeloos. Kies voor een slank en elegant profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële sfeer.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Twente geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte rijafstand van Haaksbergen.

Belisol in Twente heeft een mooie showroom met een groot scala aluminium kozijnen. De adviseurs geven u graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze. U kunt Belisol Twente bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 074 250 12 45. Onze experts helpen u graag verder!

Referenties

Bij Belisol Twente hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

Dianca uit Haaksbergen: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Haaksbergen. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Wilt u meer weten over Belisol Twente? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Twente heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Twente. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!