Houten kozijnen in Haaksbergen

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Een houten kozijnen is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Hout komt in veel soorten en is eenvoudig te bewerken. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Twente verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Twente

In de omgeving van Haaksbergen vindt u de locatie van Belisol Twente.

De vestiging van Belisol in Twente heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Bert Oude Booijnk geeft u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorziet u vervolgens van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Twente is Pasmaatweg 36 in Hengelo. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan dat via het nummer 074 250 12 45.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Twente helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Haaksbergen. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Haaksbergen. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."

Op zoek naar meer ervaringen met de houten kozijnen van Belisol Twente? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom naar Belisol Twente.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Twente. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!