Houten kozijnen in Haaksbergen

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Twente. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten kozijnen van Belisol Twente de juiste keuze zijn.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Twente

In de contreien van Haaksbergen vindt u de locatie van Belisol Twente.

In de showroom van Belisol Twente vindt u diverse modellen houten kozijnen. Eigenaar Bert Oude Booijnk streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Twente bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Bert Oude Booijnk. Het telefoonnummer is 074 250 12 45.

Referenties

De vakmensen van Belisol in Twente hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houten kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Haaksbergen. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Haaksbergen. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Twente van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Twente

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Twente. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Twente. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!