Schuifpui Haaksbergen

De keuze voor een schuifpui van Belisol Twente is een verstandige keuze. Bij oplevering volgt altijd een kwaliteitscontrole.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, schuifpuien zijn er voor ieder type woning. De schuifpui komt in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een schuifpui naar wens.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een schuifpui van Belisol Twente de juiste keus is.

  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Twente

De locatie van Belisol Twente vindt u vlakbij Haaksbergen.

Deze showroom heeft een uitgebreid gamma deuren, kozijnen en schuifpuien. De specialisten helpen u graag met advies op maat. Belisol Twente is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Pasmaatweg 36 in Hengelo. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de gecertificeerde vakmensen van Belisol via 074 250 12 45.

Referenties

Bij Belisol Twente hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Twente. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Twente. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer weten over Belisol Twente? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Twente?

Graag maken we ook u onze volgende tevreden klant. Onze producten worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Een afspraak met een expert van Belisol Twente maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!