Schuifpui Haaksbergen

Schuifpuien geven uw woning een extra dimensie. Belisol Twente heeft een uitgebreide showroom en kennis van schuifpuien. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Schuifpuien komen in veel verschillende soorten, vormen en stijlen. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, modern of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Kent u de pluspunten van de schuifpui? Belisol Twente verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Twente

De locatie van Belisol Twente ligt vlakbij Haaksbergen.

Deze showroom heeft een uitgebreid gamma deuren, kozijnen en schuifpuien. De specialisten helpen u graag met advies op maat. Belisol Twente is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Pasmaatweg 36 in Hengelo. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met de gecertificeerde vakmensen van Belisol via 074 250 12 45.

Referenties

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Twente. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

Steven uit Twente: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Twente. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Wilt u weten hoe andere klanten ons beoordelen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Belisol Twente nodigt u graag uit in de showroom.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Twente. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!