Aluminium deuren in Haaksbergen

Een nieuwe aluminium deur nodig? Bij Belisol Twente treft u in de showroom een groot scala aluminium deuren aan.

Vlakbij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Een aluminium deur is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor aluminium te kiezen. Belisol Twente vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van dit materiaal.

  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte rijafstand van Haaksbergen.

De showroom van Belisol Twente heeft een groot scala aluminium deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Twente is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 074 250 12 45 om in contact te komen met één van de vakmensen.

Referenties

De experts van Belisol Twente hebben aluminium deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Haaksbergen. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Haaksbergen. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Wilt u meer weten over Belisol Twente? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Twente.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Twente. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!