Aluminium deuren Haaksbergen

Denkt u erover een aluminium deur te plaatsen? Belisol Twente is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw interieur past.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Aluminium deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant, klassiek, zwart of wit: er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een aluminium deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium deur van Belisol Twente een slimme zet is.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte rijafstand van Haaksbergen.

De showroom van Belisol Twente heeft een groot scala aluminium deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Twente is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 074 250 12 45 om in contact te komen met één van de vakmensen.

Ervaringen van klanten

Belisol in Twente heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van aluminium deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

Steven uit Twente: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Twente. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Twente.

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Bij ons is ieder project maatwerk. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Twente. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!