Aluminium deur kopen in Haaksbergen

Laat uw aluminium deur plaatsen door Belisol Twente. Onze gecertificeerde vakmensen plaatsen iedere dag deuren en kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Huizenbezitters kiezen vaker voor aluminium deuren. Zij zijn gecharmeerd door de elegante uitstraling en robuuste kwaliteit. Aluminium geeft de woning een extra dimensie.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Belisol Twente geeft u drie redenen waarom een aluminium deur de slimste oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt vlakbij Haaksbergen.

De showroom van Belisol [oergmeente] biedt een grote keuze in aluminium kozijnen. De verkopers geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Twente is Pasmaatweg 36 in Hengelo. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dat kan via het nummer 074 250 12 45.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een aluminium deur, is het van belang dat u goed wordt geïnformeerd. Een goede voorbereiding is het halve werk. Belisol Twente helpt klanten graag door middel van van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de aluminium deuren van Belisol.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Twente. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
Steven uit Twente: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Komt u ook naar Belisol Twente?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Wij hechten waarde aan begeleiding en maatwerk. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Twente. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!