Kunststof kozijnen in Haaksbergen

Alle kunststof kozijnen van Belisol zijn op maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe kozijnen te plaatsen? Belisol Twente voorziet u graag van een gedegen advies.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof kozijn? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof kozijnen van Belisol Twente u kunnen overtuigen.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Twente

Nabij Haaksbergen vindt u de locatie van Belisol Twente.

Belisol Twente heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Bert Oude Booijnk alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Twente is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Pasmaatweg 36 in Hengelo. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 074 250 12 45.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Twente. Een aantal recente ervaringen:

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Karin uit Haaksbergen: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer ervaringen lezen over Belisol Twente? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Belisol Twente nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Twente. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!