Kunststof kozijnen in Haaksbergen

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Twente geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

Vlakbij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof kozijn? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof kozijnen van Belisol Twente u kunnen overtuigen.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Twente

De locatie van Belisol Twente ligt vlakbij Haaksbergen.

Belisol Twente heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Bert Oude Booijnk begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Twente bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 074 250 12 45. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Referenties

Belisol Twente plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen. Wij vroegen klanten hun ervaring met ons te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Twente. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Twente achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Twente

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Twente. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!