Kunststof kozijnen Haaksbergen

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Twente heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

Vlakbij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Twente de juiste keus is.

  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.

Belisol Twente

De locatie van Belisol Twente ligt op korte afstand van Haaksbergen.

Deze vestiging in Twente heeft een ruim assortiment deuren en kunststof kozijnen. De eigenaar, Bert Oude Booijnk, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt u bellen naar 074 250 12 45.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Twente hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Twente. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Twente daarom van harte willen aanraden!"
Karin uit Haaksbergen: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofden om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "

Meer reviews over Belisol Twente lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Twente.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Twente. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!