Kunststof deur kopen in Haaksbergen

Denkt u erover een kunststof deur te plaatsen? Belisol Twente is gespecialiseerd in alle type deuren en kan u adviseren welke deur bij uw situatie past.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Kent u de voordelen van kunststof deuren al? Belisol Twente verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte rijafstand van Haaksbergen.

Belisol Twente heeft een uitgebreide collectie showmodellen. Eigenaar Bert Oude Booijnk streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Twente bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Bert Oude Booijnk. En deze afspraken komen wij áltijd na, daar kunt u van op aan. Het nummer is 074 250 12 45.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Twente. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Haaksbergen op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Haaksbergen. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer ervaringen lezen over Belisol Twente? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Breng een bezoek aan Belisol Twente.

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Twente. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!