Kunststof deuren in Haaksbergen

De keuze voor een deur is geen gemakkelijke. Ieder type deur heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Twente begeleiden we u bij het maken van de juiste keuze.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Twente de juiste keus is.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt vlakbij Haaksbergen.

Eigenaar Bert Oude Booijnk geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Twente, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Pasmaatweg 36 in Hengelo. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 074 250 12 45.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof deuren van Belisol Twente. Een aantal recente ervaringen:

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Haaksbergen. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Haaksbergen. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer reviews lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof deuren.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Twente

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Twente. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Maatwerk is waar Belisol in uitblinkt! Hopelijk tot snel!