Houten deuren in Haaksbergen

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Twente is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

Nabij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Twente vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Gaat u voor een houten deur van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat de deur voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Twente

In de omgeving van Haaksbergen vindt u Belisol Twente.

De specialisten van Belisol Twente vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Pasmaatweg 36 in Hengelo. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 074 250 12 45.

Referenties

Belisol in Twente heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Haaksbergen. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer informatie over Belisol Twente vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Kom langs in de royale showroom van Belisol Twente.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Twente. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!