Houten deuren in Haaksbergen

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Twente geeft u graag advies bij uw keuze.

Vlakbij Haaksbergen vindt u Belisol Twente

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Twente.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Twente

Belisol Twente ligt op korte afstand van Haaksbergen.

Belisol in Twente is gemakkelijk te bereiken. Zij hebben een grote collectie houten deuren. De eigenaar Bert Oude Booijnk streeft ernaar dat iedere klant met tevreden gevoel naar huis gaat. Belisol Twente is al meer dan 40 jaar expert in deze regio. U kunt de showroom van Belisol Twente iedere dag bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Pasmaatweg 36 in Hengelo. U kunt er ook voor kiezen vooraf telefonisch een afspraak te maken met één van de verkopers. Het telefoonnummer is 074 250 12 45.

Referenties

Belisol Twente vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Twente. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Haaksbergen op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Meer informatie over Belisol Twente vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Belisol Twente verwelkomt u graag in de showroom.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Twente. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!